Over ons


Welkom bij Auto van Gelre

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij actief in de autobranche. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf in Dieren en gericht op het in en verkopen van occasions.

Met een ruim aanbod van minimaal 75 auto's die speciaal voor u geselecteerd zijn, hebben wij een groot aanbod van allerlei merken in verschillende uitvoeringen en formaten. Van kleine, zuinige auto's tot grote SUV's.

Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto. Uiteraard worden onze aangeboden occasions zo goed mogelijk beschreven vooraf gecontroleerd op diverse aspecten.

Auto van Gelre geeft altijd openheid over de technische staat van de auto, zodat u na de aankoop van een occasion niet voor verassingen komt te staan. Alle aangeboden occasions worden uiteraard geadverteerd met correct tellerstanden.

Wij rekenen geen verplichte afleverkosten of garantiepakketten. Onze occasions worden aangeboden met garantie tegen showroomprijzen. Wij hanteren ook internet meeneemprijzen gebaseerd op een verkoop zonder garantie tegen de scherpste prijs, hierbij heeft u uiteraard ook de voordeel de aankoopprijs.

Mocht u extra wensen hebben om de auto aan te kopen met een aflever/onderhoudsbeurt, nieuwe APK, trekhaak of wilt u bij ons uw nieuwe auto direct verzekering, dan is dit uiteraard mogelijk.

Wilt u auto inruilen of aan ons verkopen, dan is dit ook mogelijk. Wij bieden u altijd een marktconforme en eerlijke prijs.

Bij Auto van Gelre kunt u terecht voor:

✔ Aankoop occasions
✔ Inkoop occasions
✔ Verzekeren
✔ Financiering
✔ Onderhoud
✔ Reparaties
✔ Schadebemiddeling
✔ APK-service

 

Graag tot ziens bij,

Auto van Gelre